|
| Logo John Cra | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Panalecs Photoshop God
Numarul mesajelor : 1010 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Logo John Cra Sam Dec 19, 2009 4:57 am | |
| C/C? | |
| | | crysty14 Photoshop God
Numarul mesajelor : 1154 Data de inscriere : 11/08/2009 Varsta : 33
| Subiect: Re: Logo John Cra Sam Dec 19, 2009 5:00 am | |
| Arata urat rosu ala peste negru. incearca sa faci ceva mai "profesional", la prezentare ma refer. | |
| | | Panalecs Photoshop God
Numarul mesajelor : 1010 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 29 Localizare : Ploiesti
| | | | SlipKnoT Photoshop God
Numarul mesajelor : 1486 Data de inscriere : 22/07/2009 Varsta : 30 Localizare : InFlames
| Subiect: Re: Logo John Cra Sam Dec 19, 2009 5:13 am | |
| Tie iti plac culorile? Eu ma uit o secunda si ma ia ameteala | |
| | | Sergiu VIP Member
Numarul mesajelor : 371 Data de inscriere : 05/09/2009 Varsta : 29 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Logo John Cra Sam Dec 19, 2009 5:13 am | |
| | |
| | | crysty14 Photoshop God
Numarul mesajelor : 1154 Data de inscriere : 11/08/2009 Varsta : 33
| Subiect: Re: Logo John Cra Sam Dec 19, 2009 5:14 am | |
| Cred ca m-am exprimat gresit, ma refeream mai mult la culori si la modul in care arata logoul in final, nu la cum este aranjat. | |
| | | K@myK@z3 Photoshop God
Numarul mesajelor : 1491 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 29 Localizare : CLICK HERE 2 FAC IU
| Subiect: Re: Logo John Cra Sam Dec 19, 2009 5:23 am | |
| nu-mi plac culorie... ma dor ochii... nu serios chiar ma dor... fa altceva daca nu vrei sa platesti oftalmologu =) | |
| | | Panalecs Photoshop God
| Subiect: Re: Logo John Cra Sam Dec 19, 2009 5:57 am | |
| De aceea imi plac mai mult sigurile.Acolo pot sa ce culori vreau aici sunt reguli pe care eu nu le cunosc si nici nimeni nu prea m-a ajutat in schimb la siguri robocop ma ajutat in particular cred ca statea cate o juma de ora sa-mi explice cum se face o chestie si a doua oare nu o mai greseam ,aici am mereu aceleasi greseli si nu prea inteleg eu cu ce se mananca logo-urile. Asta e, uni au partea creierului care se ocupa cu.....logourile mai dezvoltat, alti nu.Dar na am incercat si o sa incerc sa mai diversific lucrarile.\ Oricum piata celor care fac logouri in schimbul banilor este prea mare eu ma multumesc cu aprecierile prietenilor cu un multumesc cu un ,,mi-a facut-o pana ma, e smechera zi sa-ti faca si tie '' si tot asa . Ati vazut ,cel putin in opinia mea si a lui PRO, ca am evoluat in ale semnaturii din stadiul unei flori albasre pe un geam ), dar in ale logoului sunt in acelasi stadiu ca la inceput. Stiu ca am cam aberat in postu' asta dar pe rezumat nu ma descurc de nicio culoare la logouri si nici nu prea imi plac dar imi plac sig-urile asa ca va rog nu mai ziceti ca forumul s-a transformat in forum de sig-uri fiecare cu alegerile gusturile lui, cei care fac painting sunt mai rari gen imperio cei care fac logouri sunt si ei cativa pe forum si cei care fac semnaturi se gasesc la orice colt dar e alegerea noastra cel putin acum vorbesc in numele meu. Stiu am scris mult, treaba voastra daca cititi sau nu, dar am simtit nevoia sa ma descarc. O zi buna! | |
| | | Cosminn Photoshop God
Numarul mesajelor : 1739 Data de inscriere : 07/08/2009 Varsta : 30
| Subiect: Re: Logo John Cra Sam Dec 19, 2009 2:47 pm | |
| Cam orice nu e bun cand e mare. Fa-l mai mic, cand vorbeam la teh de marime ma refeream la prezentare, prezentarea o faci mare, logo-ul il faci micut, chiar daca el nu arta bine mare, sar putea mic sa ai o surpriza. Nici mie nu-mi place simbolul sau mai ales asezarea textului, dar apreciez ca ai incercat, nu mult incearca de pe forum (signaturistii astia :rollingeyes: ).
EDIT: Iti plac mai mult semnaturile pentru ca stilul e liber (asta ai spus tu). Eu as spune ca-ti plac semnaturile doar pentru ca toti le fac. Daca toti faceam wallpapere nu cred ca tu faceai numai sig. | |
| | | PRO Photoshop God
Numarul mesajelor : 787 Data de inscriere : 08/08/2009 Varsta : 32 Localizare : Bucuersti
| Subiect: Re: Logo John Cra Sam Dec 19, 2009 6:50 pm | |
| - Cosminn a scris:
- Cam orice nu e bun cand e mare. Fa-l mai mic, cand vorbeam la teh de marime ma refeream la prezentare, prezentarea o faci mare, logo-ul il faci micut, chiar daca el nu arta bine mare, sar putea mic sa ai o surpriza. Nici mie nu-mi place simbolul sau mai ales asezarea textului, dar apreciez ca ai incercat, nu mult incearca de pe forum (signaturistii astia :rollingeyes: ).
EDIT: Iti plac mai mult semnaturile pentru ca stilul e liber (asta ai spus tu). Eu as spune ca-ti plac semnaturile doar pentru ca toti le fac. Daca toti faceam wallpapere nu cred ca tu faceai numai sig. Hei asta Vine de la fiecare in parte... Cosmin, imi amintesc ca inainte faceai si tu semnaturi, dar ai auzit bineinteles de la altii ca nu sunt bune si ca nu castigi nimic din ele. Bineinteles nu castigi bani, dar v-ai gandit ca cei care le fac nu le fac pentru bani? Dupa parerea mea din semnaturi inveti cel mai mult, cum sa integrezi un lucru, cum sa asezi textul, cum sa faci sursa de lumina,etc... Si cei care spun ceva gen: "o iarasi semnaturi... ar trebui sa redenumim forumul in semnaturifacutedeprosti.ro", ori nu au facut o sematura niciodata, ori pur s isimplu nu au gusturi. Na ! ca m-am descarcat si eu aici. Cat despre logoul tau pana, cateva sfaturi. -Textul nu il pui peste elementul grafic, il pui dedesupt,langa dar nu peste. -Elementul grafic nu il faci mai mare tedact textul, ceva gen putin mai mare decat o litera. -Nu mai folosi n'sdemii de culori, foloseste una si buna, culori placute. nu o sa vezi t ulogo negru cu rosu. Urmeaza sfaturile astea si ale lui Cosmin si o sa-ti iasa ceva. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Logo John Cra | |
| |
| | | | Logo John Cra | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |